TO Aei Ferein Camp

| XPLORING Summer @OAKA

συνεχIζεται για Oλο το καλοκαIρι και σε περιμEνει!

Η πιο συναρπαστικH καλοκαιρινH εμπειρIα στην καρδιA του ΟΑΚΑ

ΕνημερΩσου & κλεΙσε τη θΕση σου!

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ

Το Aei Ferein Camp | XPLORING Summer @OAKA πραγματοποιείται σε συνεργασία με το XPLORE Entertainment Center & το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας και περιλαμβάνει επισκέψεις στο μεγαλύτερο θεματικό και εκπαιδευτικό προορισμό στην Ελλάδα καθώς και στη σύγχρονη κιβωτό του Ολυμπισμού στην Ελλάδα, το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας. Ατελείωτο παιχνίδι και διασκέδαση σε ένα ταξίδι με όχημα τη φαντασία στο αυθεντικό πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων και τις αναλλοίωτες αξίες της Ολυμπιακής Παιδείας από τη γέννησή τους μέχρι σήμερα!

ΚαινοτOμες βιωματικEς δρAσεις :
 • Διαφορετικές αθλητικές δραστηριότητες & αθλοπαιδιές:

  Τένις, beach volley, κολύμβηση, στίβος, πινγκ-πονγκ, τραμπολίνο και πολλά ακόμα αθλήματα στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α. «Σπύρος Λούης»

 • Πολιτιστικές επισκέψεις:

  σε Μουσεία, χώρους ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος

 • Συνεργασία με το «Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας»:

  εκπαιδευτικά προγράμματα, βιωματικές δράσεις, συναντήσεις με Ολυμπιονίκες και ευαισθητοποίηση μέσω της δυναμικής του αθλητισμού

 • Κατ’ αποκλειστικότητα συνεργασία με το «Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece, (ΣΕΝ/JA Greece)»:

  ανάπτυξη της επιχειρηματικής σκέψης & των δεξιοτήτων νεανικής επιχειρηματικότητας

 • Workshops συναισθηματικής νοημοσύνης

  με τους συντονιστές του Αεί Φέρειν: καινοτόμες βιωματικές δράσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα

 • Συνεργασία του Αεί Φέρειν με το «ΤΗΕ GREEN CITY» & την Περιφέρεια Αττικής

  με βιωματικές δράσεις και προγράμματα με στόχο την ενημέρωση, προώθηση και επιβράβευση της ανακύκλωσης.

 • Συνεργασία του Αεί Φέρειν με τον Οργανισμό Safe Water Sports σε:

  βιωματικά διαδραστικά προγράμματα σχετικά με την εκπαίδευση|ενημέρωση των παιδιών σε θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια στη θάλασσα, το υδάτινο περιβάλλον γενικά και τα θαλάσσια σπορ.

 • APPLE

  Υγιεινή και πλήρης διατροφή

  Γεύματα και συνταγές με την προσωπική σφραγίδα του Μάνου Δημητρούλη | Kλινικού Διαιτολόγου- Διατροφολόγου με ειδίκευση στη Διατροφή και Άσκηση

ΕπιπλEον ΥπηρεσIες:

Καθημερινή μεταφορά:

door-to-door

Δυνατότητα παράτασης ωραρίου:

παρέχονται με επιπλέον κόστος και κατόπιν επικοινωνίας.

Workshops συναισθηματικής νοημοσύνης

με τους συντονιστές του Αεί Φέρειν: καινοτόμες βιωματικές δράσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα

ΕνημερΩσου & κλεΙσε τη θΕση σου στο

Aei Ferein Camp | XPLORING Summer @OAKA

ΕξειδικευμΕνη εμπειρΙα για κΑθε ηλικιακΗ ομΑδα

Μικρά, αλλά και μεγάλα παιδιά και φυσικά οι έφηβοι «βρίσκουν τη δική τους παρέα» στο Aei Ferein Summer Camp, δημιουργώντας τρεις διαφορετικές ηλικιακές ομάδες σε όλη τη διάρκεια αυτού.

 • MINI PLAYERS :

  μικροί εξερευνητές, από 4 ετών, οι οποίοι λατρεύουν το παιχνίδι και τη διασκέδαση αλληλεπιδρούν, ανακαλύπτουν, συνεργάζονται και τα «καταφέρνουν»!

 • TALENTED MAKERS:

  τα “μεγάλα παιδιά” που δεν βλέπουν την ώρα να κατασκευάσουν, να ανακαλύψουν όλα τα μυστικά και να λύσουν τους γρίφους αυτού του κόσμου συσπειρώνονται σε μια ομάδα με οδηγό τα διαφορετικά, μοναδικά ταλέντα του καθενός!

 • TEENS CREATORS :

  έφηβοι από 12 ετών και άνω δεν σταματούν να πειραματίζονται και να φτιάχνουν τον κόσμο κάθε φορά από την αρχή, να εκφράζονται, να προτείνουν και να δημιουργούν ανακαλύπτοντας νέες εσωτερικές δυνάμεις και ταλέντα, δεξιότητες και συναισθήματα.

ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
ΗΜΕΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 16/06/2023

1 η εβδομάδα:

19/06 – 23/06/2023

2 η εβδομάδα:

26/06 – 30/06/2023

3 η εβδομάδα:

03/07 – 07/07/2023

4 η εβδομάδα:

10/07 – 14/07/2023

5 η εβδομάδα:

17/07 – 21/07/2023

6 η εβδομάδα:

24/07 – 28/07/2023

7 η εβδομάδα:

31/07 – 04/08/2023

8 η εβδομάδα:

07/07 – 11/08/2023

9 η εβδομάδα:

14/07 – 18/08/2023

10 η εβδομάδα:

21/07 – 25/08/2023

11 η εβδομάδα:

28/08 – 01/09/2023

12 η εβδομάδα:

04/09 – 08/09/2023

Δραστηριοτητες

ΕνημερΩσου & κλεΙσε τη θΕση σου στο

Aei Ferein Camp | XPLORING Summer @OAKA

Καινοτoμα βιωματικα παιδαγωγικα προγραμματα, οπως:

η τιμητική συνεργασία του Αεί Φέρειν με το «Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας », υλοποιώντας με την παρουσία Ολυμπιονικών αθλητών εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα και βιωματικές δράσεις για την ενδοσχολική βία, τη διαφορετικότητα, τα ζητήματα διαδικτυακού εκφοβισμού και τις συγκρούσεις στοχεύοντας στην προώθηση της Κουλτούρας Ειρήνης, των αναλλοίωτων Ολυμπιακών αξιών και την ευαισθητοποίηση μέσω της δυναμικής του αθλητισμού για ένα καλύτερο κόσμο, τόσο για τους MINI PLAYERS όσο και για τους TEENS CREATORS

workshops ανάπτυξης συναισθηματικής νοημοσύνης με τους συντονιστές του Αεί Φέρειν συστήνουν στα παιδιά έναν αειφορικό τρόπο ζωής με ενσυναίσθηση, ισοτιμία και αποδοχή. Καινοτόμες βιωματικές δράσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα πρόληψης και ενδυνάμωσης τα οποία βασίζονται στο μοντέλο Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Ζωής (Life Skills) / Εκπαίδευση σε Ατομικές και Κοινωνικές Δεξιότητες και στις αρχές της Κοινωνικής και Συναισθηματικής Μάθησης (Social & Emotional Learning).

η κατ’ αποκλειστικότητα συνεργασία του Αεί Φέρειν με το «Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece, (ΣΕΝ/JA Greece)», η οποία στοχεύει να εφοδιάσει τους TEENS CREATORS με τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζονται για να «βγουν» άρτια προετοιμασμένοι στο σύγχρονο κόσμο που διαρκώς μεταβάλλεται, καλλιεργώντας την επιχειρηματική τους σκέψη και αναπτύσσοντας παράλληλα δεξιότητες στην κατεύθυνση της νεανικής επιχειρηματικότητας, την περιβαλλοντική συνείδηση, την κυκλική οικονομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη, τη σωστή χρήση του διαδικτύου και τις ψηφιακές δεξιότητες, τον επαγγελματικό προσανατολισμό

Στοιχεiα επικοινωνiας

+30 2106838728

+30 6943175605

Λ.Σπύρου Λούη, Μαρούσι 151 23 ΟΑΚΑ "Σπύρος Λούης" - Ολυμπιακό Κέντρο Υγρού Στίβου (Πύλη Δ)

camp@aeiferein.gr

Ενημερώσου & κλείσε τη θέση σου στο

Aei Ferein Camp | XPLORING Summer @OAKA

  * Συναινώ στο ότι το Αει Φέρειν και οι συνεργάτες του μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου σχετικά με υπηρεσίες τους και να επεξεργαστούν για σκοπούς επικοινωνίας τα στοιχεία που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή.