Εξασφάλισε συμμετοχή στις Προσλήψεις 2021 ως

Εκπαιδευτής Ενηλίκων

με τα Οnline Μοριοδοτούμενα Προγράμματα!

Πάρε την μέγιστη μοριοδότηση ΜΟΝΟ με 100€ & πρόλαβε επιπλέον ΔΩΡΟ αξίας 200€!

Ανακάλυψε τις προκηρύξεις που μπορείς να διασφαλίσεις!

Με την παρακολούθηση των μοριοδοτούμενων σεμιναρίων που προσφέρει το Αναπτυξιακό Κέντρο Θεσσαλίας ο υποψήφιος εκπαιδευτής λαμβάνει το μέγιστο των μορίων (3) στα πεδία της επιμόρφωσης για τις προκηρύξεις: Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Εξασφάλισε συμμετοχή στις Προσλήψεις  2021 ως

Εκπαιδευτής Ενηλίκων

με τα Οnline Μοριοδοτούμενα Προγράμματα!

Πάρε την μέγιστη μοριοδότηση ΜΟΝΟ με 100€ & πρόλαβε επιπλέον ΔΩΡΟ αξίας 200€!

Γιατί να συμμετέχεις;

Ολοκληρώνοντας ένα ή περισσότερα από τα online προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων θα διασφαλίσεις πολλαπλά πλεονεκτήματα για την πρόσληψη σου και για την έναρξη της καριέρας σου στον χώρο της εκπαίδευσης:

 • Συμμετοχή στις προσλήψεις προσλήψεις  2021
 • Έγκυρη πιστοποίηση γνώσεων
 • Βαθιά κατανόηση & γνώσης στο αντικείμενο της εκπαίδευσης
 • Μέγιστη μοριοδότηση για διαγωνισμούς δημοσίου
 • Ξεχωριστό πλεονέκτημα για πρόσληψη σε ιδιωτικούς φορείς

Ανακάλυψε την πιο ολοκληρωμένη δομή εκμάθησης!

Το Αναπτυξιακό Κέντρο Θεσσαλίας έχει αναπτύξει την πιο ολοκληρωμένη δομή εκπαίδευσης που αποτελεί μονόδρομο για τους πτυχιούχους που θέλουν να εργαστούν ως εκπαιδευτές ενηλίκων:

 • Σύγχρονη πλατφόρμα online εκπαίδευσης
 • Οι πιο έμπειροι & καταξιωμένοι εκπαιδευτές
 • Πλήρες εκπαιδευτικό υλικό
 • 800 ώρες εισηγήσεων

Εξασφάλισε συμμετοχή στις προσλήψεις 2021 ως

Εκπαιδευτής Ενηλίκων

με τα Οnline Μοριοδοτούμενα Προγράμματα!

Πάρε την μέγιστη μοριοδότηση ΜΟΝΟ με 100€ & πρόλαβε επιπλέον ΔΩΡΟ αξίας 200€!

Απόλαυσε επιπλέον ΔΩΡΟ αξίας 200€ με την συμμετοχή σου!

Για τους 50 πρώτους που θα εγγραφούν το Αναπτυξιακό Κέντρο Θεσσαλίας παρέχει ένα μοναδικό πρόγραμμα επιπλέον εκπαίδευσης αξίας 200€ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Παρακάτω θα δεις αναλυτικά τα περιεχόμενα:

Δες αναλυτικά όλα τα διαθέσιμα προγράμματα.

Το σεμινάριο με τίτλο “Αρχές Εκπαίδευσης Ενηλίκων” απευθύνεται σε υποψηφίους εκπαιδευτές ενηλίκων οι οποίοι επιθυμούν να προετοιμαστούν για την πιστοποίηση εκπαιδευτικής επάρκειας εκπαιδευτών ενηλίκων της μη τυπικής εκπαίδευσης του ΕΟΠΠΕΠ.

Επιπλέον το σεμινάριο μοριοδοτεί τους καταρτιζόμενους με το μέγιστο αριθμό μορίων (3) για την ένταξή τους στο εκπαιδευτικό δυναμικό φορέων μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όπως ΔΙΕΚ, ΣΔΕ, ΚΔΒΜ κτλ.
Διδάσκων: Γιάννης Παπαβασιλείου

Το σεμινάριο με τίτλο “Θεσμός επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης (800 ώρες)” απευθύνεται σε υποψηφίους εκπαιδευτές ενηλίκων σε δομές εκπαίδευσης ενηλίκων οι οποίοι επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους σε θέματα της φιλοσοφίας της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης καθώς και της εκπαίδευσης γενικά.

Επιπλέον το σεμινάριο μοριοδοτεί τους καταρτιζόμενους με το μέγιστο αριθμό μορίων (3) για την ένταξή τους στο εκπαιδευτικό δυναμικό των ΔΙΕΚ, ΔΣΕΚ, ΙΕΚ του ΟΑΕΔ καθώς και λειτουργεί επιπρόσθετα ως συγκριτικό πλεονέκτημα για ενασχόληση σε ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς όπως ΚΔΒΜ, ΙΕΚ, Κολλέγια, φροντιστήρια κτλ.

Το σεμινάριο με τίτλο ” Εκπαίδευση σε θέματα σχολείων δεύτερης ευκαιρίας” απευθύνεται σε υποψηφίους εκπαιδευτές ενηλίκων σε Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας οι οποίοι επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους σε θέματα που αφορούν στο πρόγραμμα σπουδών των ΣΔΕ και να βελτιώσουν τις ικανότητές τους ως εκπαιδευτές ενηλίκων

Επιπλέον το σεμινάριο μοριοδοτεί τους καταρτιζόμενους με το μέγιστο αριθμό μορίων (3) για την ένταξή τους στο εκπαιδευτικό δυναμικό των ΣΔΕ σύμφωνα με την «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή εκπαιδευτικού προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου της πράξης «Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας» (ΣΔΕ), ΟΠΣ: 5002546 Σχολικής Περιόδου 2019-2020»

Το σεμινάριο με τίτλο “Συμβουλευτική Επαγγελματικός Προσανατολισμός και Mentoring (800 ώρες)” αποσκοπεί να προετοιμάσει τους εκπαιδευομένους να βοηθούν άτομα στην επαγγελματική τους εξερεύνηση, στη λήψη επαγγελματικών αποφάσεων, στις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές τους επιλογές και την επαγγελματική τους ανάπτυξη.

Επιπλέον το σεμινάριο μοριοδοτεί τους καταρτιζόμενους με το μέγιστο αριθμό μορίων (3) για την ένταξή τους στο εκπαιδευτικό δυναμικό φορέων μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όπως ΔΙΕΚ, ΣΔΕ, ΚΔΒΜ κτλ. Τέλος, οδηγεί σε ένταξη του υπομητρώου στελεχών συμβουλευτικής επαγγελματικού προσανατολισμού (Μητρώο Στελεχών ΣΥΕΠ) του ΕΟΠΠΕΠ.

Εξασφάλισε συμμετοχή στις προσλήψεις 2021 ως Εκπαιδευτής Ενηλίκων με τα Οnline Μοριοδοτούμενα Προγράμματα!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να ενημερωθείς και να προλάβεις την προσφορά ΜΟΝΟ με 100€ & επιπλέον ΔΩΡΟ αξίας 200€.

  * Συναινώ στο ότι το ΑΚΕΘ και οι συνεργάτες του μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου σχετικά με υπηρεσίες τους και να επεξεργαστούν για σκοπούς επικοινωνίας τα στοιχεία που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή.