ads digimate

ΨAχνεις τρOπο να αυξHσεις το εισOδημα σου;

ΞεκIνα σHμερα την δικH σου επιχεIρηση με μηδενικH αρχικH επEνδυση!

ΚλεIσε Eνα δωρεAν τηλεφωνικO ραντεβοY

Μια επιχεIρηση Franchise, χωρIς κεφAλαιο!

Untitled-5-8-e1671099327757.jpg

Στην πραγματικότητα ένα κατάστημα franchise δεν μπορεί να ξεκινήσει χωρίς αρχική επένδυση... Ωστόσο με το σύστημα διανομής LR θα δεις πως μπορείς να έχεις όλα τα οφέλη μιας επιχείρησης Franchise χωρίς να χρειαστεί να δώσεις χρήματα.

Τι εIναι το σYστημα διανομHς LR;

  • Η LR είναι το κορυφαίο παγκοσμίως brand ανάπτυξης προϊόντων ομορφιάς και υγείας που σου επιτρέπει να ξεκινήσεις την δική σου επιχείρηση διανομής των προϊόντων της με μηδενική επένδυση.

 

  • Στήσε την δική τους επιχείρηση με μια μέθοδο που μπορεί να σου προσφέρει όλα τα οφέλη και την εγγύηση επιτυχίας ενός καταστήματος franchise αλλά με μηδενική επένδυση!

Πακετο εγγυημενου εισοδηματος

Σε μια εποχή προκλήσεων και ιδιαίτερων απαιτήσεων, εσύ μπορείς να αλλάξεις τα δεδομένα σου. Αύξησε το εισόδημα σου χτίζοντας τη δική σου επιχείρηση!

Ξεκίνα τώρα...

Ξεκίνα τη δική σου επιχείρηση...

H LR είναι εδώ για να σε βοηθήσει γίνεις ο ιδιοκτήτης της δικής σου επιτυχημένης επιχείρησης και να σου εγγυηθεί ένα υψηλό εισόδημα.

ΨAχνεις τρOπο να αυξHσεις το εισOδημα σου;

ΚλεIσε Eνα δωρεAν τηλεφωνικO ραντεβοY

Η ιστορiα μου.

2004

Το ξεκίνημα

Τίτλος: Team Leader

Η χρονιά που μπήκε στη ζωή μου η LR.

Παράλληλα με δύο δουλειές, με εξαιρετικά πιεστικούς χρόνους,ξεκίνησα την ενασχόληση μου με την LR. Χωρίς καμία επένδυση, με σύμμαχο την θέληση μου για επιτυχία, εστίασα στην ανάπτυξη του δικτύου μου. Ξεκινώντας με μικρά άλλα σίγουρα βήματα, γρήγορα κατάφερα να αποκτήσω ένα σημαντικό εισόδημα που με τη μικρότερη επένδυση σε χρόνο άρχισε να φθάνει το συνολικό εισόδημα των άλλων δύο εργασιών μου. Ξεπερνώντας σε αμοιβές τα 35,000 € τον πρώτο χρόνο, ήμουν σίγουρη ότι η LR ; ήταν αυτό που θα μοθ άλλαζε τη ζωή

PikonPhotography_Anastasia-10-scaled.jpg

2006

Η χρονιά που άλλαξε η ζωή μου

Τίτλος: Orgaleader

To 2006 ήταν πράγματι η χρονιά που άλλαξε η ζωή μου. Μέσα σε δύο χρόνια διατηρώντας τις υπόλοιπες δουλειές μου, άρχισα να επενδύω περισσότερο χρόνο στην LR.
Mε την καθοδήγηση του προσωπικού μου συμβούλου, όπως θα είμαι εγώ για εσένα, παρακολουθώντας σεμινάρια, διαλέξεις και αξιοποιώντας όλες τις διαθέσιμες πηγές γνώσης και ανάπτυξης της εταιρείας, τα αποτελέσματα δεν άργησαν να έρθουν.
Ετήσιες αμοιβές 45,000€, επιπλέον Bonus και τα κλειδιά του πρώτου αυτοκινήτου από την LR, ως επιβράβευση των επιτυχιών μου, ήταν στα χέρια μου.
Με το Mercedes C200, στο τέλος της ίδιας χρονιάς, υπέβαλα την παραίτηση μου.

2008

Χρονιά Διεθνούς Ανάπτυξης

Στην LR είχα ήδη διαπιστώσει ότι δεν υπόσχονται, αλλά πραγματοποιούν. Υπάρχει ξεκάθαρο επιχειρηματικό πλάνο, καθοδήγηση και το πλέον δίκαιο σύστημα ανταμοιβών. Ένα μόνο πράγμα δεν υπάρχει, όριο. Όριο στις επιδιώξεις σου, στους στόχους σου και στις ευκαιρίες που σου δίνονται. Το 2007 ξεκίνησα την ανάπτυξη δικτύου στη Βουλγαρία με μόλις 4 άτομα για αρχή.
Το 2008 πάνω από 5000 άτομα ήταν ήδη μέλη του δικτύου μου. Ένα δίκτυο που μέχρι σήμερα συνεχώς αυξάνεται. Ένα δίκτυο αποτελούμενο από ανθρώπους που τους βοήθησα να αλλάξουν τη ζωή τους. Και αυτό θέλω να κάνω και μαζί σου.

2010

Η Silver χρονιά μου

Τίτλος: Silver Orga Leader

Το 2010 πέτυχα να ζω τη ζωή που ονειρευόμουν. Έχοντας πλέον αναπτύξει ένα σημαντικό δίκτυο, γνωρίζοντας ακόμα καλύτερα πως να μοιράζομαι την ευκαιρία της LR και με άλλους ανθρώπους, τα εισόδηματά μου ξεπέρασαν τα 130.000€ ετησίως. Παράλληλα, ο τίτλος του silver Orga Leader ήταν στα χέρια μου μαζί με το νέο μας αυτοκίνητο. Ένα ολοκαίνουριο Mercedes Cabrio.

2014

Η χρονιά της ανάπτυξης

Η επιτυχημένη πορεία μου συνεχίστηκε με ταχύτατο ρυθμό. Νέες γνωριμίες, νέοι συνεργάτες και μια μεγάλη ανάπτυξη δημιουργήθηκε, σε μια πολύ δύσκολη χρονιά για την ελληνική οικονομία. Αλλά αυτή είναι η LR, η εταιρεία που σου δίνει μια μοναδική διέξοδο, με προϊόντα υγείας και ομορφιάς που όλοι χρειαζόμαστε ανεξαρτήτως των συνθηκών. Με υπερδιπλασιασμό των απολαβών μου και ένα ακόμη καλύτερο αυτοκίνητο, το Mercedes SLC, το 2014 ήταν μια χρονιά ανάπτυξης. Μια ανάπτυξη που θα πετύχουμε μαζί όταν πάρεις την απόφαση να συμπορευτείς με την Anemos Anaptyxis και την LR.

2020

Η χρυσή μου χρονιά

Τίτλος: Gold Orga Leader

16 χρόνια από τη στιγμή που ξεκίνησα το ταξίδι μου Με την LR, ήρθε και η Χρυσή (Gold) αναγνώρισή μου. Είμαι πολύ χαρούμενη που η πίστη στον εαυτό μου, η επιμονή μου και ο προγραμματισμένος τρόπος δουλειάς έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Φυσικά τίποτα δεν θα γινόταν εάν δεν υπήρχε το σύστημα επιβράβευσης και οι αξίες της LR. Εδώ, σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις, η επιτυχία αποτελεί σύμβολο και οδηγό για άλλους. Η αναγνώριση είναι δεδομένη μέσω διαδικασιών και το όριο είναι πραγματικά ο ουρανός. Sky is the limit. Ακόμα μεγαλύτερες απολαβές, ακόμα καλύτερο αυτοκίνητο, το νέο Mercedes GLC ήρθαν μαζί με τον τίτλο του Gold Orga Leader.

2021

Η χρονιά της νέας εποχής

Σήμερα σε μια εξαιρετικά πολύπλοκη εποχή μεγάλων προκλήσεων, η LR είναι η πυξίδα μου για ένα ακόμα καλύτερο αύριο.
Μετά από χιλιάδες γνωριμίες, μοναδικές εμπειρίες που έζησα, events, parties, πολλά πολλά ταξίδια γεμάτα χαμόγελα με αγαπημένους ανθρώπους στα πιο απίθανα μέρη του κόσμου. Τυνησία, Μπαλί, Κόστα Ρίκα, Μαγιόρκα, Σεϋχέλλες, Ιορδανία, και απολαβές που έχουν αλλάξει τη ζωή μου, τη δική μου και της οικογένειάς μου, βλέπω το μέλλον με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία. Θέτω ακόμα μεγαλύτερους στόχους γιατί με την LR, μπορώ να τους πετύχω. Η νέα Αναστασία που χτίστηκε μέσα από την LR, μπορείς να είσαι εσύ. Έλα μαζί μου και να είσαι σίγουρος/η θα αλλάξουμε μαζί και τη δική σου ζωή.

 

PikonPhotography_Anastasia-3-1-scaled-e1671105112395.jpg

ΨAχνεις τρOπο να αυξHσεις το εισOδημα σου;

ΚλεIσε Eνα δωρεAν τηλεφωνικO ραντεβοY

Εμπνευσου απο αυτους που τα καταφεραν...

Ο καθένας μπορεί να αναπτύξει τη δική του επιχείρηση, χωρίς οικονμικό ρίσκο και με ελεύθερο ωράριο

Με ενθουσίασε το επιχειρηματικό μοντέλο, γιατί είναι κάτι που δεν συνάντησα στις προηγούμενες δουλειές μου. Επίσης, συνειδητοποίησα, ότι ο καθένας μπορεί παρακολουθώντας τις εκπαιδεύσεις να αναπτύξει τη δική του επιχείρηση, χωρίς οικονομικό ρίσκο και με ελεύθερο ωράριο.

Unforgettable moments in my career in LR

I started my Business with LR and in the first 4 months I won my first title as Junior Manager and got my first Polo. After that I won the title of Manager and 4 months later, I won the title of Junior Team Leader.

Οικονομική ελευθερία και ατομική ελευθερία

Η αίτηση στην LR έγινε μέσα από την μεγάλη μου ανάγκη να δώσω εγώ στη ζωή την ποιότητα ζωής που πάντα ονειρευόμουν. Οικονομική ελευθερία και ατομική ελευθερία. Ήρθαν κοντά μου και άλλα πιο σπουδαία πράγματα… άνθρωποι όμορφοι με αξίες και υπευθυνότητα.

Ζω μοναδικές στιγμές και πραγματοποιώ τα ονειρά μου

Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας ήταν η αφορμή να γνωρίσω την LR και ήταν για μένα μονόδρομος και μέσον για να δημιουργήσω την δική μου Επιτυχία, Επιχείρηση και Εξασφάλιση.

Η LR για εμάς έγινε το μέσο, ώστε να δημιουργήσουμε τις προϋθέσεις για να αλλάξουμε τη ζωή μας

Το 2014 ξεκίνησε το ταξίδι μας στον μοναδικό κόσμο της LR. Στα εφτά χρόνια πορείας μας, έχουμε απολαύσει αυτή τη διαδρομή χτίζοντας την ελευθερία μας. Η LR για εμάς έγινε το μέσο, ώστε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να αλλάξουμε τη ζωή μας.

My succesful story is because of you

LR company changed my life and I found so many qualities i actually have. There are two choices: to become a better person and best version of yourself because you love to support people and their dreams or second: you are not for this heart business

ΨAχνεις τρOπο να αυξHσεις το εισOδημα σου;

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να ενημερωθείς και να κλείσεις ένα δωρεάν τηλεφωνικό ραντεβού.

    * Συναινώ στο ότι το Άνεμος ανάπτυξης και οι συνεργάτες του μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου σχετικά με υπηρεσίες τους και να επεξεργαστούν για σκοπούς επικοινωνίας τα στοιχεία που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή.