ads digimate

EMS

Μεταμoρφωσε το σωμα σου με μολις 20’ προπονησης την εβδομαδα & πετυχε απωλεια εως 8cm μεχρι τον Ιουλιο!

Ανακάλυψε την πρωτοποριακή μέθοδο άσκησης EMS με το πακέτο προσφοράς 8 συνεδριών

ΜΟΝΟ με / 79€!

απo ΜΟΝΟ

10€/συνεδρIα!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να ενημερωθείς & να προλάβεις την προσφορά.

  * Συναινώ στο ότι το Ευεξία & Διάπλαση και οι συνεργάτες του μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου σχετικά με υπηρεσίες τους και να επεξεργαστούν για σκοπούς επικοινωνίας τα στοιχεία που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή.

  Τι θα πετΥχεις

  Πέτυχε σε 20′ αποτελέσματα αντίστοιχα 180′ συμβατικής άσκησης!

  Εκεί που οι συμβατικές μέθοδοι σταματούν έρχεται το EMS! Σχεδόν όλες οι μεγάλες μυϊκές ομάδες ενεργοποιούνται ταυτόχρονα και εκγυμνάζονται σε εξατομικευμένη και στοχευμένη βάση: ακόμη και πιο δυσπρόσιτοι μύες της μέσης και των γλουτών!

  Με την μέθοδο EMS θα πετύχεις:

  H απολυτη επανασταση στο fitness

  Το πρωτοποριακό πρόγραμμα ασύρματης ηλεκτρομυοδιέγερσης που θα σε επανεκκινήσει!

  Τι ειναι το EMS

  Είναι το είδος της γυμναστικής που χρησιμοποιεί την ηλεκτρομυοδιέγερση για να επιτύχει την μυϊκή σύσπαση πρωταγωνιστών και ανταγωνιστών μυών. Η αίσθηση κατά τη διάρκεια της προπόνησης θυμίζει το ερέθισμα που λαμβάνουμε στην άσκηση με αντιστάσεις, απλά είναι σε μεγαλύτερη κλίμακα. Ο ηλεκτρισμός σε συνδυασμό με την κίνηση και την προσπάθεια του ίδιου του ασκούμενου έχει σαν αποτέλεσμα να ενεργοποιούνται ταυτόχρονα 650 διαφορετικοί μύες. Τα πλεονεκτήματα του EMS σε σχέση με άλλα είδη γυμναστικής είναι αρκετά. Αρχικά, πρόκειται για μία 20λεπτη προπόνηση, η οποία αντιστοιχεί σε 3-4 ώρες προπόνησης με αντιστάσεις.

  Γιατι να το δοκιμασεις

  Αποτελεί την ιδανική λύση για αυτούς που έχουν περιορισμένο χρόνο και στερούνται την καθημερινή άσκηση. Επιπλέον, ενεργοποιείται ταυτόχρονα όλο το μυϊκό σύστημα όπως και οι εν τω βάθει μύες, εκείνοι δηλαδή που είναι δύσκολο να γυμνάσουμε με την κλασική γυμναστική. Αυξάνεται έτσι η μυϊκή δύναμη και αντοχή. Παράλληλα, βελτιώνει την φυσική κατάσταση καθώς ενεργοποιεί τον μεταβολισμό, ενισχύοντας την απώλεια βάρους, την καύση λίπους και το χάσιμο θερμίδων. Επιπλέον, επιδρά θετικά στον νευρομυϊκό συντονισμό και στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, ενώ ταυτόχρονα κάνει μασάζ στο σώμα, αντιμετωπίζοντας έτσι την κυτταρίτιδα και την χαλάρωση.

  EMS

  Μεταμορφωσε το σωμα σου με μολις 20’ προπονησης την εβδομαδα & πετυχε απωλεια εως 8cm μεχρι τον Ιουλιο!

  Ανακάλυψε την πρωτοποριακή μέθοδο άσκησης EMS με το πακέτο προσφοράς 8 συνεδριών

  ΜΟΝΟ με 79€!

  H τεχνολογια EMS

  Τεχνολογία ηλεκτρομυοδιέγερσης για επίτευξη υπεραποτελεσμάτων σε 20′ προπόνησης.

  EMS σημαίνει Ηλεκτρική διέγερση των μυών.Πρόκειται για μια προπόνηση για ολόκληρο το σώμα που χρησιμοποιεί ως εργαλείο τις ηλεκτρικές συχνότητες για την επίτευξη πολλαπλασιαστικών αποτελεσμάτων στον ελάχιστο δυνατό χρόνο προπόνησης. Κατά την διάρκεια μιας προπόνησης EMS ο ασκούμενος φοράει ένα κουστούμι που είναι εξοπλισμένο με μικρά ηλεκτρόδια τοποθετημένα στρατηγικά ώστε να αλληλεπιδρούν με μεγάλες μυικές ομάδες. Τα ηλεκτρόδια αυτά στέλνουν μικρά ηλεκτρικά ερεθίσματα στους μύες με αποτέλεσμα να μειώνεται δραματικά ο απαιτούμενος χρόνος της προπόνησης και να επιτυγχάνονται πολλαπλά αποτελέσματα σε μόλις 20΄προπόνησης!!

  H προπoνηση

  Ένα πρόγραμμα για εσένα που θέλεις εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά να αποκτήσεις το σώμα που πάντα επιθυμούσες

  Διάρκεια προπόνησης: 20 λεπτά!

  • Η προπόνηση διαρκεί 20 λεπτά, πάντα με την επιτήρηση προσωπικού γυμναστή, κατά τη διάρκεια της οποίας το γιλέκο έρχεται σε επαφή με μία ειδικά σχεδιασμένη ένδυση, επιτρέποντας σε όλες τις ομάδες των μυών να διεγείρονται ταυτόχρονα ή μεμονωμένα.

   

  • Οκτώ ζευγάρια καλώδια τοποθετούνται συνολικά στις μεγάλες μυϊκές ομάδες. Μέσω των μικρών διεγέρσεων που προκαλεί το γιλέκο, ενεργοποιούνται και ασκούνται όλοι οι μύες που βρίσκονται ανάμεσα στα ηλεκτρόδια καθώς και οι μύες που βρίσκονται βαθύτερα στο σώμα και με τον τρόπο αυτό αποφεύγονται οι μονομερείς πιέσεις ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνεται εντονότερη άσκηση σε πιο σύντομο χρόνο και με λιγότερο κόπο.

   

  • Το πρώτο βήμα για να ξεκινήσετε τη προπόνησή σας είναι να κανονίσετε το ραντεβού σας για τη συνεδρία μας!
  • Ξεκινώντας την προπόνηση φοράτε το ειδικά σχεδιασμένο γιλέκο το οποίο εφαρμόζει τέλεια και περιέχει ηλεκτρόδια στις ζώνες της άνω και κάτω πλάτης, των ραχιαίων μυών, στους κοιλιακούς και το στήθος.

  Σε ποιους απευθυνεται

  Το EMS απευθύνεται σε εσένα που θες να δεις θεαματικά αποτελέσματα ΑΜΕΣΑ!

  Σε εσένα που θέλεις να γνωρίσεις έναν νέο, καινοτόμο και αποτελεσματικό τρόπο άσκησης

  Σε εσένα που πάσχεις από παχυσαρκία

  HUMANBACK

  Σε εσένα που υποφέρεις από προβλήματα μέσης λόγω κακής στάσης σώματος

  Σε εσένα που είσαι επαγγελματίας αθλητής και θέλεις να αυξήσει την απόδοσή σου

  CORKSCREW

  Σε εσένα που είσαι μια νέα μητέρα, που θέλεις να συσφίξεις το σώμα σου ξανά

  Σε εσένα που θέλεις να ενδυναμώσεις τους ασθενείς μύες σου

  Σε εσένα που θέλεις να γυμναστείς αλλά έχεις περιορισμένο χρόνο

  Liposuction, body, fat, cosmetic, surgery, beauty

  Σε εσένα που έχεις πρόβλημα κυτταρίτιδας

  clay-wrap-body-spa

  Σε εσένα που υποφέρεις από προβλήματα αρθρώσεων

  Σε εσένα που θέλεις να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση και να αισθάνεσαι καλύτερα

  Μεταμoρφωσε το σωμα σου με την πρωτοποριακη μεθοδο ασκησης EMS

  απo ΜΟΝΟ 79€!

  Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να ενημερωθείς & να προλάβεις την προσφορά.

   * Συναινώ στο ότι το Ευεξία & Διάπλαση και οι συνεργάτες του μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου σχετικά με υπηρεσίες τους και να επεξεργαστούν για σκοπούς επικοινωνίας τα στοιχεία που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή.