ads digimate

ΠαιδικA τμHματα

Tae Kwon Do

στο ΚερατσIνι

ΚλεIσε σHμερα μια ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστικH προπOνηση! ΔΩσε την ευκαιρΙα στο παιδΙ σου να αναπτΥξει δεξιΟτητες ζωΗς!

Tae Kwon Do, μια δραστηριοτητα δεξιοτητων ζωης...

Η απόφαση να ξεκινήσει ένα παιδί ή έφηβος Tae Kwon Do εκτός από μια αθλητική δραστηριότητα δίνει την ευκαιρία ανάπτυξης πολλαπλών εφοδίων που θα το συντροφεύουν για όλη την υπόλοιπη ζωή του. Μέσα από την ενασχόληση με το Tae Kwon Do ένα παιδί κερδίζει.

MUSCLES

Υγιες & δυνατο σωμα

GLOVE

Αυτοπεποιθηση διαχειρισης πολλαπλων καταστασεων

7-Fitness Planning

Αυτοπειθαρχiα

TRAINERS

Ηγετικες ικανοτητες

Ομαδικο πνευμα

Δυνατoτητα αυτοaμυνας

MUSCLES

Στοχοπροσhλωση

Γνωρισε την ακαδημια TaeKwonDo Jaguar

Η σχολή TaeKwonDo Jaguar λειτουργεί από το 1986 σε ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις από κλιματιζόμενους χώρους που συνοδεύονται με νόμιμη άδεια λειτουργίας από την Νομαρχία Πειραιά. Η ακαδημία Ταεκβοντό Jaguar είναι μέλος στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Γυμναστηρίων, στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (ETU) και στην Παγκόσμια Ομοσπονδία WTF (World Taekwondo Federation). Τα σημεία που κάνουν την ακαδημία να ξεχωρίζει είναι:

Προσηλωση στην δημιουργια κορυφαιων αθλητων

εμφαση στην ευγενη αμιλλα και στον υγιη ανταγωνισμο

Πολλαπλες επιτυχιες σε Πανελληνιες & Πανευρωπαϊκες διοργανωσεις

Κορυφαιοι δασκαλοι με διακρισεις και βαθια φιλοσοφικη προσεγγιση του αθληματος

Εμφαση στις αξΙες του Tae Kwon Do

ΚορυφαΙες εγκαταστΑσεις & εξοπλισμΟς

ΠαιδικA τμHματα

Tae Kwon Do

στο Κερατσινι

ΚλεΙσε σΗμερα μια ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστικΗ προπΟνηση!

Γνωρισε τον δασκαλο Grand Master 8th DAN Γιαννη Γκοβα

Ο «δάσκαλος» του Tae Kwon Do της Ελλάδος με εμπειρία άνω των 40 ετών, έχει μαθητεύσει κοντά στον κορεάτη Grand Master Αν Χεν Κι TKD 9 DAN και σύντομα γίνεται βοηθός του.

To 1990 αναλαμβάνει καθήκοντα Προπονητή της Εθνικής Ομάδας Poomsae Tae Kwon Do έως και το 2005. Από το 1995 έως και το 2004, συνεργάζεται με το Πολεμικό Ναυτικό και αναλαμβάνει την προπόνηση της ομάδας υποβρυχίων καταστροφών (Ο.Υ.Κ.).

Έχει κατακτήσει πολλές φορές τον τίτλο του Πανελληνιονίκη και είχε εκπροσωπήσει την χώρα μας, ως μέλος Εθνικής Ομάδας, σε διεθνή Πρωταθλήματα.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, έχει εκπαιδεύσει πάνω από 10.000 κατόχους μαύρης ζώνης, καθώς επίσης Ολυμπιονίκες και πολλούς Πανελληνιονίκες στην επαγγελματική ακαδημία Tae Kwon Do Jaguar, που ίδρυσε και λειτουργεί από το 1986.

Αποτελεί δικαίως ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια των πολεμικών τεχνών στην Ελλάδα και τον Ευρωπαϊκό χώρο. 

Για περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια διατελεί Πρόεδρος και  Γενικός Γραμματέας του Πανελλήνιου Συνδέσμου Γυμναστηριούχων, έχοντας προσφέρει τα μέγιστα στην αναβάθμιση, θεσμοθέτηση, εξέλιξη των ελληνικών χώρων άσκησης, όντας βασικός συνομιλητής με τα ανώτερα κυβερνητικά κλιμάκια και κορυφαίους ευρωπαικούς – παγκόσμιους φορείς της υγείας και της άθλησης.

Το 2021 ίδρυσε σε συνεργασία με το New York College το κορυφαίο κολέγιο αθλητικών επιστημών με όραμα την αρτιότερη δυνατή εκπαίδευση – επιμόρφωση των νέων Ελλήνων – νιδων στις επιστήμες που αφορούν την υγεία και την ευρωστία.

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΑ MASTER 5TH DAN ΓΡΗΓΟΡΙΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ειναι κατοχος TKD 5 DAN απο:

  • Ελληνική Ομοσπονδία TaeKwon Do «ΕΛ.Ο.Τ»
  • Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία TaeKwon Do «ETU»
  • Παγκόσμια Ομοσπονδία Tae Kwon Do «WTF»
  • Πιστοποιημένη προπονήτρια από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Taekwondo

Πιστοποιημένη Coach από την Παγκόσμια Ομοσπονδία για Eλληνικά και Διεθνή Πρωταθλήματα

Πιστοποιημένη Διαιτήτρια από την Ελληνική Ομοσπονδία Tae Kwon Do

Εργάζεται ως Προπονήτρια Tae Kwon Do, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων- επικοινωνίας στην Ακαδημία JAGUAR (Σχολές Κερατσινίου & Διονύσου) & βοηθός του Πρόεδρου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Γυμναστήριων (ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ.) 

Παράλληλα είναι Pilates Instructor από το 2011 σε ομαδικά και ατομικά τμήματα. «International Organization Physiο Pilates».

Πιστοποιημένη Personal & Group Instructor TRX από το 2013

Πιστοποιημένη Personal & Group Instructor GUN-eX 2017 

Έχει εκπροσωπήσει την Ακαδημία JAGUAR ως Δασκάλα Tae Kwon Do στα Εκπαιδευτήρια «Διαμαντόπουλου» την σχολική σεζόν 2011-2012.

Έχει συμμετάσχει ως προπονήτρια στο: 1ο Grand Prix Taekwondo -Manchester 2014 Διδάσκει σε Βρεφονηπιακούς –Παιδικούς Σταθμούς Tae Kwon Do κάνοντας μια εισαγωγή στο άθλημα του Tae Kwon Do με πρόγραμμα Ειδικά σχεδιασμένο για αυτές τις ηλικίες.

ΠαιδικA τμHματα Tae Kwon Do

στο Κερατσινι

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να ενημερωθείς και να κλείσεις μια ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική προπόνηση!

    * Συναινώ στο ότι το JAGUAR TAE KWON DO και οι συνεργάτες του μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου σχετικά με υπηρεσίες τους και να επεξεργαστούν για σκοπούς επικοινωνίας τα στοιχεία που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή.