ads digimate

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ

ΣΠΟΥΔΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ

The path for an

international career

Η ΣΧΟΛΗ

Στη Δραματική Σχολή του ΝYAS εκπαιδεύουμε ηθοποιούς για μια εγχώρια και διεθνή καριέρα, εστιάζοντας στην προσωπικότητα και την ιδιαιτερότητά τους.

H μοναδική σχολή στην Ελλάδα που σας δίνει δυνατότητα επαγγελματικών σπουδών υποκριτικής στα αγγλικά και ελληνικά.

Το NYAS φέρνει τις μεθόδους υποκριτικής που γέννησαν τους μεγαλύτερους ηθοποιούς της Αμερικής.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ

Οι μαθητές του NYAS έχουν το πλεονέκτημα να δημιουργούν και να συμμετέχουν σε επαγγελματικές θεατρικές και κινηματογραφικές παραγωγές σε κάθε έτος.

Τα προγρaμματα

Επιλέγοντας ανάμεσα από προγράμματα πρωτοποριακά αποκτήσετε επαγγελματικό Δίπλωμα ή Πιστοποίηση Σπουδών παρακολουθώντας 3ετείς ή 1ετείς σπουδές.

NEW YORK VOCAL STUDIO

Το πρόγραμμα υποκριτικής προσφέρει εντατική εκπαίδευση στις τεχνικές υποκριτικής στο θέατρο και στον κινηματογράφο, επιτρέποντας στους μαθητές να αναπτύξουν μια ολοκληρωμένη, ενσαρκωμένη κατανόηση της δουλειάς του ηθοποιού, δουλεύοντας σε ένα ασφαλές μέρος.

Το Μονοετές Εντατικό Πρόγραμμα Υποκριτικής στη κάμερα για κινηματογράφο και τηλεόραση είναι μια πρωτοποριακή, ξεχωριστή εμπειρία που εμβαθύνει στην εφαρμογή της υποκριτικής στη κάμερα.

NEW YORK VOCAL STUDIO

Το πρόγραμμα προσφέρει εντατική και ισάξια εκπαίδευση στα τρία μέρη που απαρτίζουν την τέχνη του Musical Theatre, την υποκριτική, το τραγούδι και το χορό, επιτρέποντας στους μαθητές να αναπτύξουν μια ολοκληρωμένη προσωπική τεχνική και να εφαρμόσουν την κατανόηση της δουλειάς του performer στο απαιτητικό ρεπερτόριο του Musical Theatre σε πρόβες και παραγωγή.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΗΣ /

Καλλιτεχνικ0ς ΔιευθυντHς του NYAS

Με μια πολυετή καριέρα σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο, ο ελληνοαμερικάνος Νίκος Κατής, διεθνής σκηνοθέτης, ηθοποιός και acting coach δουλεύει την τέχνη της υποκριτικής ανεξάντλητα.

Σπούδασε υποκριτική στο Royal Academy of Dramatic Arts (RADA) στο Λονδίνο και με την ίδια την Stella Adler στη Νέα Υόρκη. Έχει δουλέψει με παγκοσμίου φήμης ηθοποιούς και σκηνοθέτες, σε Νέα Υόρκη (Broadway & off-Broadway) και Λονδίνο (West End), όπως: Liam Neeson, Christopher Walken, Sarah Jessica Parker, John Torturo, κ.α. Έχει σκηνοθετήσει και πρωταγωνιστήσει συνολικά σε πάνω από 60 θεατρικά έργα, με θριαμβευτικές κριτικές.

Έχει διδάξει υποκριτική και έχει δώσει σεμινάρια σε Πανεπιστήμια και Δραματικές Σχολές πόλεων του εξωτερικού, όπως Νέα Υόρκη, Βοστώνη, Λος Άντζελες, Λονδίνο κ.α.

Γνωρισε τους καθηγητες

Διακεκριμένοι καλλιτέχνες, με εξέχουσα πορεία στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, εκπαιδεύουν τον ηθοποιό με ένα ολοκληρωμένο training και μια πολύπλευρη προετοιμασία σχετικά με το επάγγελμα, δίνοντάς του τις απαραίτητες βάσεις και τα εφόδια να συνεχίσει τη καριέρα του και στο εξωτερικό.

ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ & ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Για Ελλάδα & Εξωτερικό Το NYAS σας θα είναι πάντα δίπλα σας

Καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής σας στη σχολή αλλά και μετά το πέρας των σπουδών σας, είμαστε δίπλα σας με συμβουλές και στήριξη, σε όποιο στάδιο της καριέρας σας.

Το NYAS φροντίζει πως να ανεξαρτητοποιηθείτε στη βιομηχανία, προτρέποντας σας να πάρετε τα ηνία στα χέρια σας και να προσεγγίσετε τους συνεργάτες/ καλλιτέχνες που θέλετε να δουλέψετε.

Auditions & Cold readings:

 Με διαρκείς προσομοιώσεις audition, θα εξοικειωθείτε με την διαδικασία, θα απαλλαχτείτε από τον φόβο και θα μάθετε πώς να αναδείξετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο τρόπο.

Reel:

Θα σας δώσουμε τις απαραίτητες συμβουλές πώς να δημιουργήσετε το reel σας, παρέχοντάς σας επιπλέον υλικό από projects κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας

Casting Agencies & Casting Directors:

 Έχοντας ότι χρειάζεστε πλέον, θα σας καθοδηγήσουμε πώς να έρθετε σε επαφή με εταιρίες παραγωγής και εταιρίες casting, αναλόγως το μέσο που θέλετε να δουλέψετε (θέατρο, τηλεόραση, κινηματογράφος)

Headshots:

Επαγγελματικές φωτογραφίες / Portraits – απαραίτητο εργαλείο του ηθοποιού. Μάθετε ποια είναι τα δυνατά σας σημεία και πως θα κάνετε εντύπωση από την πρώτη στιγμή.

Βασικό στοιχείο του training είναι να χτίσουμε ουσιαστικά και έμπρακτα την αυτοπεποίθηση και την αξία των μαθητών μας.

Creating actors who will DARE, will STANDOUT, will INSPIRE.

Οι αιτήσεις για έτος 2023-2024 έχουν ξεκινήσει

NEW YORK ACTING STUDIO | School of Drama
Καρόρη 23, 6ος όροφος, Μοναστηράκι

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και μάθε περισσότερα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ

ΣΠΟΥΔΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ

The path for an

international career

    * Συναινώ στο ότι το New York acting και οι συνεργάτες του μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου σχετικά με υπηρεσίες τους και να επεξεργαστούν για σκοπούς επικοινωνίας τα στοιχεία που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή.