Ξεκίνα να παρέχεις τις υπηρεσίες σου online σε όλη την Ελλάδα & εκτόξευσε τις πωλήσεις σου!

Ξεκίνα να παρέχεις τις υπηρεσίες σου online σε όλη την Ελλάδα!

Γνώρισε το σύστημα Digistem™ & Προσέλκυσε πελάτες εύκολα, οικονομικά & γρήγορα!

Πως μια υπηρεσία μπορεί να μετατραπεί σε κερδοφόρο online προϊόν ;

Ανάλογα με το είδος της υπηρεσίας ή των υπηρεσιών που παρέχει ένας επαγγελματίας ή επιχείρηση έχουμε τρεις τρόπους που μπορεί να μετατραπεί σε digital προϊόν και να σε απεγκλωβίσει από γεωγραφικούς και χρονικούς περιορισμούς.

One-on-One Digital Service

Πρόκειται για την πιο απλή και άμεση μετατροπή. Η υπηρεσία παρέχεται απευθείας σε έναν πελάτη την φορά με την χρήση ψηφιακών εργαλείων επικοινωνίας όπως video κλήσεις, τηλεφωνικές επικοινωνίες, οπτικό υλικό και άλλα. Σε αυτήν την μορφή η μεγαλύτερη πρόκληση είναι η δημιουργία πελατολογίου και λιγότερο ή ίδια η παροχή.

Paid Online Seminars

Πρόκειται για την παροχή υπηρεσιών σε μαζικό κοινό μέσω ενός online σεμιναρίου ή σειράς σεμιναρίων. Σε αυτήν την μορφή μετατροπής η πρόκληση παραμένει η συνεχείς ροή πελατών αλλά ταυτόχρονα περιλαμβάνεται πιο έντονη ενασχόληση με την ανάπτυξη ολοκληρωμένων δομών παροχής με νέο τρόπο.

Online Courses

Πρόκειται για την πλήρη μετατροπή μιας υπηρεσίας σε ηλεκτρονικό προϊόν που μπορεί να παρασχεθεί στους πελάτες χωρίς την εμπλοκή του επαγγελματία σε θεωρητικά απεριόριστες ποσότητες. Αφορά προκατασκευασμένο υλικό (video, ερωτηματολόγια, ασκήσεις, σημειώσεις κλπ.) που πωλούνται υπό την μορφή ολοκληρωμένων πακέτων. Αυτή η μετατροπή αφορά μακροπρόθεσμα την πιο κερδοφόρα εκδοχή αλλά την μέγιστη πρόκληση εκτός των πωλήσεων αποτελεί η ανάπτυξη του ίδιου του προϊόντος.

Ξεκίνα να παρέχεις τις υπηρεσίες σου online σε όλη την Ελλάδα & εκτόξευσε τις πωλήσεις σου!

Γιατί η online παροχή υπηρεσιών αποτελεί κορυφαία λύση.

Βάσει των συνθηκών περιορισμού μετακίνησης είναι μια αδιαμφισβήτητα αναγκαία κίνηση για την διατήρηση και αύξηση των πωλήσεων στους κλάδους υπηρεσιών. Πέρα όμως από αυτό υπάρχουν αρκετά πλεονεκτήματα ακόμα και σε συνθήκες κανονικότητας.

Με την online παροχή ξαφνικά μπορείτε να απευθυνθείτε σε ένα πολύ μεγαλύτερο κοινό πέρα από τα στενά γεωγραφικά όρια της περιοχής σας.

Μέσω των λύσεων προϊοντικοποίησης δημιουργείται η δυνατότητα πώλησης και εξυπηρέτησης θεωρητικά άπειρων πελατών χωρίς να απαιτείται η δική σας παρουσία ή παρουσία προσωπικού ανά «μονάδα παραγωγής»

Μέσω των λύσεων προϊοντικοποίησης δημιουργείται η δυνατότητα πώλησης και εξυπηρέτησης θεωρητικά άπειρων πελατών χωρίς να απαιτείται η δική σας παρουσία ή παρουσία προσωπικού ανά «μονάδα παραγωγής»

Μέσω της Πανελλαδικής προβολής καθώς και την επαφή των πελατών σας με online προϊόντα/υπηρεσίες δημιουργείτε γνωστοποίηση του προσωπικού σας brand ή του brand της επιχείρησης σας και μάλιστα μαζικά. Αυτό οδηγεί κατά κανόνα σε δυνατότητα παροχής πιο premium υπηρεσιών σε μεγαλύτερες τιμές στο «κλασικό» πελατολόγιο σας.

Με την ανάπτυξη online δραστηριότητας νομοτελειακά εντάσσετέ με τον πιο δυναμικό τρόπο την επιχείρηση σας στην σύγχρονη digital εποχή αναβαθμίζοντας την εικόνα και τις δυνατότητες της.

Ξεκίνα να παρέχεις τις υπηρεσίες σου online σε όλη την Ελλάδα & εκτόξευσε τις πωλήσεις σου!

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε.

Αναπτύσσοντας συνεχώς λύσεις digital μεταστροφής για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις αναπτύξαμε το σύστημα Digistem Service to Online Product” που περιλαμβάνει τους εξής πυλώνες:

Ανάπτυξη Core Προϊόντος

Μέσω συμβουλευτικής και digital εργαλείων βοηθάμε στην αποκρυστάλλωση και την δημιουργία βιώσιμου online προϊόντος ανάλογα με την υπηρεσία, τις ανάγκες, τα διαθέσιμα κεφάλαια και χρόνο επένδυσης. Στόχος πάντα είναι η ταχύτερη και μεγαλύτερη δημιουργία εισροών.

Στρατηγική Επίτευξης Πωλήσεων (Sales Funnel)

Σχεδιάζουμε την διαδικασία ενημέρωσης και πώλησης του προϊόντος σε συγκεκριμένα βήματα για την μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Προσέλκυση Πελατών

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε διαφημιστικές καμπάνιες καθώς και σελίδες υποδοχής για την προσέλκυση νέων πελατών μέσα από digital κανάλια (Facebook, Instagram, Google).

Διαχείριση διαδικασίας πωλήσεων

Εφαρμόζουμε την διαδικασία επίτευξης πωλήσεων επάνω σε online software διαχείρισης πελατών με σενάρια υποδοχής, σημεία μέτρησης, αυτόματα SMS με στόχο την επίτευξη της τελικής πώλησης.

Γνώρισε όλα τα εργαλεία Digistem™.

Παρακάτω θα βρεις όλα τα εργαλεία που συνδυάζει το Digistem™ για να μπορέσεις με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο να μετατρέψεις την υπηρεσία σου σε online κανάλι διασφάλισης εισροών.

business-team-with-laptop-and-tablet-pc-PDHGRFS-min

Product building template

Δομή καθοδήγησης ανάπτυξης προϊόντος

businessman-hand-arranging-wood-block-stacking-as--PQ74QV8-min

Επικοινωνιακό Frame work 11 σημείων

Δομή επικοινωνιακής ανάλυσης καμπάνιας

unbounce-landing-page-builder

Sales page builder

Κατασκευή σελίδων παρουσίασης προϊόντος

VIdeo-ads-900x470

Video διαφημίσεις

Κατασκευή διαφημιστικών βίντεο

Facebook-Dynamic-Ads-Example-70

Dynamic Online Ads

Κατασκευή διαφημίσεων σε digital κανάλια δυναμικής στόχευσης

Webinar-Best-Practices-770x520-1


Webinar hosting platform

Πλατφόρμα φιλοξενίας online σεμιναρίων

best-online-course-platforms-feature-image


Online Course hosting platform

Πλατφόρμα φιλοξενίας online υλικού σε μορφή course

unnamed

Lead management platform

Online πλατφόρμα διαχείρισης ενδιαφερομένων

sms-2


SMS Automation platform

Πλατφόρμα αυτόματης αποστολής SMS για επίτευξη πωλήσεων

preparing-average-sales-report-PWEZCHA-min

Customer Journey monitor tool

Εργαλείο αποτύπωσης δεδομένων και αποτελεσμάτων πωλήσεων

 Ανακάλυψε την Digimate

Η Digimate αποτελεί μια από τις πιο ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρίες Digital Μarketing στην Ελλάδα!

Το όραμα

Χρησιμοποιώντας στο μέγιστο την έμπνευση και τη δημιουργικότητά μας, να βοηθάμε ανθρώπους και επιχειρήσεις που θέλουν να ξεχωρίσουν, ώστε να εξελίσσονται συνεχώς προς την ιδανική τους κατάσταση.

Η αποστολή

Να κάνουμε κάθε αποτελεσματική λύση Digital Marketing εύκολα προσβάσιμη σε ανθρώπους και οργανισμούς οι οποίοι προσφέρουν πολύτιμα προϊόντα και υπηρεσίες προς όφελος όλων μας.

Η Digimate σε αριθμούς…


ολοκληρωμένα projects και προχωράει
1

Ευχαριστημένοι
πελάτες
1

εισρροές για τους πελάτες μας
1

Γνώρισε το σύστημα Digistem™ & Προσέλκυσε πελάτες εύκολα, οικονομικά & γρήγορα!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να ενημερωθείς.

    * Συναινώ στο ότι η Digi-Mate και οι συνεργάτες της μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου σχετικά με υπηρεσίες τους και να επεξεργαστούν για σκοπούς επικοινωνίας τα στοιχεία που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή.