ads digimate

Πάρε μέρος στο ΔΩΡΕΑΝ Online Σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού 2021 & ανακάλυψε την καλύτερη πορεία για το μέλλον σου!

Πρόλαβε 1 από τις 100 ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχές!

Online Σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού 2021

  * Συναινώ στο ότι το Σύγχρονο Φροντιστήριο και οι συνεργάτες του μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου σχετικά με υπηρεσίες τους και να επεξεργαστούν για σκοπούς επικοινωνίας τα στοιχεία που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή.

  Γιατί να δηλώσεις συμμετοχή;

  Πρόκειται για ένα σεμινάριο με την εγγύηση του Dr. Κότιου Κωνσταντίνου και της LABORA όπου θα αναλυθεί πληθώρα θεμάτων που θα σε βοηθήσουν:

  • Να κατανοήσεις το ακαδημαϊκό περιβάλλον.
  • Να γνωρίσεις τις επιλογές καριέρας του σύγχρονου τοπίου εργασίας.
  • Να ανακαλύψεις τι ταιριάζει στις δικές μου μοναδικές ανάγκες .
  • Να είσαι σε θέση να κάνεις τις καλύτερες επιλογές για το μέλλον σου.  Hμερομηνία Διεξαγωγής:

  9/5/2021
  Ώρα:

  18:00
  Tοποθεσία:

  Online

  Ποιούς αφορά το online σεμινάριο;

  Το σεμινάριο μπορούν να το παρακολουθήσουν και να αξιοποιήσουν τις πληροφορίες αλλά και την διαδραστική του διαδικασία:

  • Μαθητές τελευταίων τάξεων γυμνασίου
  • Μαθητές όλων των τάξεων λυκείου
  • Γoνείς μαθητών γυμνασίου – λυκείου
  group-of-students-laboratory-lab-in-science-classroom.jpg

  H δομή & τα θέματα που θα αναλυθούν.

  Το βιωματικό webinar περιλαμβάνει αναλυτική και στοχευμένη ενημέρωση για μαθητές των τελευταίων τάξεων Γυμνασίου και των τάξεων του Λυκείου, καθώς και για γονείς και εκπαιδευτικούς.

  Ενδεικτικά οι θεματικές που θα αναλυθούν είναι οι εξής:

  • Οι νέες αλλαγές στο Λύκειο (διπλό μηχανογραφικό, ελάχιστη βάση εισαγωγής, περιορισμός εισακτέων κ.ά.)
  • Επαγγέλματα με Μέλλον στην Αγορά Εργασίας με τα νέα δεδομένα της πανδημίας
  • Ποιες αλλαγές φέρνει η πανδημία στην επιλογή σπουδών
  • Έξυπνες επιλογές ανά επιστημονικό πεδίο
  • Κρυφές λεπτομέρειες του μηχανογραφικού (ειδικά μαθήματα, μετεγγραφές, παθήσεις)

  Κατά τη διάρκεια του webinar ο Δρ. Κωνσταντίνος Κότιος θα απαντήσει στις δικές σας ερωτήσεις και τους προβληματισμούς σας αναφορικά με τις Πανελλήνιες, τις σχολές και τα επαγγέλματα.

  Δήλωσε συμμετοχή στο ΔΩΡΕΑΝ Online Σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού 2021 & ανακάλυψε την καλύτερη πορεία για το μέλλον σου!

  Γνώρισε τον Σύμβουλο Εκπαίδευσης & Καριέρας Dr. Κότιο Κωνσταντίνο​

  Ο Δρ Κωνσταντίνος Κότιος δραστηριοποιείται επιστημονικά αλλά και επιχειρηματικάστον χώρο της εκπαίδευσης και του επαγγελματικού προσανατολισμού τα τελευταία 20χρόνια. Ξεκίνησε τα βήματα του ως συνιδρυτής του εκπαιδευτικού ομίλου EMPLOY, οοποίος σταμάτησε τις εργασίες του στα τέλη του Απρίλη 2020.

  Αυτή τη στιγμή επενδύει όλη του την ενέργεια σε ένα νέο
  και καινοτόμο project, τηνLABORA Σύμβουλοι Εκπαίδευσης,
  η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς τουΕπαγγελματικού Προσανατολισμού, της Στρατηγικής Καριέρας και της Δια Βίου Εκπαίδευσης.

  Έχοντας στο ενεργητικό του πάνω από 5.500 ώρες διαλέξεων επαγγελματικούπροσανατολισμού και στρατηγικής καριέρας σε 3 διαφορετικές χώρες και σε ολόκληρητην Ελλάδα, αλλά και περισσότερες από 6.500 ώρες συμβουλευτικής με μαθητές καιφοιτητές,
  προσπαθεί καθημερινά να βοηθήσει νέους ανθρώπους να ξεκλειδώσουν τομέλλον τους. Έχει διδάξει στο Πρόγραμμα Ηλεκτρονική Μάθησης (e-learning) τουτμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς με θεματολογία τηνεπαγγελματική συμβουλευτική και τη διαχείριση σταδιοδρομίας. Είναι ΠιστοποιημένοςΕκπαιδευτής Ενηλίκων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικήςκαι Προσανατολισμού, του Συλλόγου Λειτουργών Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού,και της International Association for Educational and Vocational Guidance (I.A.E.V.G.).

  Δεκάδες έρευνες, τις οποίες έχει επιμεληθεί, έχουν δημοσιευθεί σε έντυπα καιδιαδικτυακά Μ.Μ.Ε., όπως και δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά, πανελλήνια καιδιεθνή συνέδρια. Φοίτησε στο τμήμα Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής του Α.Π.Θ.ακολουθώντας την κατεύθυνση της Παιδαγωγικής όπου και περάτωσε τις μεταπτυχιακέςτου σπουδές έχοντας παράλληλα καταρτιστεί συστηματικά σε επιμέρους τομεακέςεξειδικεύσεις του επαγγελματικού προσανατολισμού και της δια βίου εκπαίδευσης. Στοίδιο τμήμα αναγορεύτηκε Διδάκτωρ όπου και εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή στοθεματικό πεδίο του επαγγελματικού προσανατολισμού.

  Τέλος, έχει έντονη συγγραφική δραστηριότητα στον επαγγελματικό προσανατολισμό(ΕΠΙΛΕΓΩ ΣΠΟΥΔΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, ΕΠΙΛΕΓΩ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ) και μόλιςκυκλοφόρησε το νέο του βιβλίο, το πρώτο ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, με τίτλο:
  ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ 2021.

  Δρ. Κότιος Κωνσταντίνος

  Σύμβουλος Εκπαίδευσης & Καριέρας Ιδρυτής LABORA​

  ΔΩΡΕΑΝ
  Online Σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού 2021

  Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να ενημερωθείς και να προλάβεις 1 από τις 100 ΔΩΡΕΑΝ διαθέσιμες θέσεις.

   * Συναινώ στο ότι το Σύγχρονο Φροντιστήριο και οι συνεργάτες του μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου σχετικά με υπηρεσίες τους και να επεξεργαστούν για σκοπούς επικοινωνίας τα στοιχεία που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή.