ads digimate

Aνακαλυψε την εμπειρια

POWER CYCLING

στο the CONCEPT TERMINAL

Γνωρισε τα ποδηλατα νεας γενιας & απογειωσε το σωμα και τη διαθεση σου!

Ξεκινα σημερα με μια ΔΩΡΕΑΝ εβδομαδα!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να ενημερωθείς και να κλείσεις μια ΔΩΡΕΑΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

  * Συναινώ στο ότι το THE CONCEPT TERMINAL και οι συνεργάτες του μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου σχετικά με υπηρεσίες τους και να επεξεργαστούν για σκοπούς επικοινωνίας τα στοιχεία που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή.

  Γιατι να βαλεις στη ζωη σου το Power Cycling

  Ειναι ο τελειος τροπος για να καψεις λιπος

  Απογειωνει τη φυσικη σου κατασταση

  Συνδυαζει την αεροβικη και την αναεροβια γυμναστικη

  Bελτιωνει την σταση του σωματος

  Βοηθαει στη μειωση του αγχους

  POWER CYCLING TERMINAL

  Η αίθουσα Power Cycling προσφέρει την απόλυτη εμπειρία εσωτερικής ποδηλασίας: Ο μεγαλύτερος στόλος ποδηλάτων, το πιο underground Terminal που είδατε ποτέ, οι πιο γνωστοί Έλληνες ποδηλάτες σας περιμένουν για διαδρομές ανεπανάληπτες!


  Ένα μάθημα Power Cycling = Εκατοντάδες θερμίδες + μία ξεχωριστή εμπειρία!

  side-view-of-people-training-on-simulators-2021-08-26-17-26-45-utc-scaled.jpg

  Ανακαλυψε την εμπειρια

  POWER CYCLING

  στο the CONCEPT TERMINAL με ποδηλατα νεας γενιας!

  Ξεκινα σημερα με μια ΔΩΡΕΑΝ εβδομαδα!

  Διαλεξε το προγραμμα που καλυπτει τις δικες σου αναγκες!

  side-view-young-woman-riding-exercise-bike-gym-scaled.jpg

  Power Intro

  Αποτελεί την εισαγωγή για ασκούμενους που κάνουν την πρώτη τους επαφή με την εσωτερική ποδηλασία. Στόχος του είναι οι ασκούμενοι να γνωρίσουν με κάθε λεπτομέρεια το ποδήλατο και τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια του μαθήματος.

  sportsmen-working-out-hard-on-cycling-machines-2021-08-26-17-26-42-utc-scaled.jpg

  Power Metabolic Boost

  Δίνουμε έμφαση στην ενδυνάμωση των ποδιών αλλά και την ταχύτητα. Εκτός από την δυνατότητα των ασκούμενων να επαναφέρουν γρήγορα τους καρδιακούς παλμούς σε φυσιολογικά επίπεδα αλλά και τον καρδιαγγειακό μεταβολισμό(οφέλη από το power interval), επωφελούμαστε και από την προπόνηση δύναμης κατά την οποία δυναμώνουμε σώμα και πνεύμα. Η αλληλουχία των προγραμμάτων που συνθέτουν το metabolic boost δεν είναι τυχαία. Προηγείται το μάθημα ενδυνάμωσης ώστε να επιτευχθεί η τόνωση των ποδιών προκειμένου να αποκομίσουμε τη μέγιστη δυνατή βελτίωση του μεταβολικού ρυθμού στο δεύτερο μέρος του προγράμματος αλλά και μετά το τέλος αυτού.

  couple-in-a-spinning-class-wearing-sportswear-2021-08-26-19-59-56-utc-scaled.jpg

  Power Fat Burn

  Εκπαιδεύει το σώμα να είναι αποδοτικότερο στο μεταβολισμό του λίπους, επιτυγχάνοντας τη διατήρηση μέτριας έντασης καρδιακών παλμών σε εκτεταμένες περιόδους. Οι ασκούμενοι παραμένουν στα όρια των καρδιακών παλμών κατά τη διάρκεια του Endurance αυξάνοντας την αποδοτικότητα, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τη δύναμη των ισχίων. Η αυξανόμενη αεροβική ικανότητα βοηθά τον ασκούμενο να διατηρήσει έναν σταθερό ρυθμό και να αντισταθεί στην κούραση. Κατά την διάρκεια του μαθήματος έχουμε εύρος καρδιακών παλμών από 65% έως 75% της μέγιστης καρδιακής συχνότητας.

  fitness-female-using-air-bike-for-cardio-workout-a-2021-08-29-15-34-42-utc-scaled.jpg

  Power X-Interval

  Δίνεται έμφαση στην ταχύτητα, τον ρυθμό και τον συγχρονισμό. Η δυνατότητα των ασκούμενων στην γρήγορη αποκατάσταση των καρδιακών παλμών κατά την διάρκεια του power interval είναι ο βασικός στόχος, αφού το εύρος των καρδιακών παλμών είναι ιδιαίτερα αυξημένο και κυμαίνεται από 65% έως 92% της μέγιστης καρδιακής συχνότητας. Το όφελος από αυτή τη διαλειμματική προπόνηση είναι η αύξηση του μετά- καρδιαγγειακού μεταβολισμού.** Ιδανικό για προχωρημένο επίπεδο ασκούμενων.

  athletes-doing-air-bike-indoor-2021-08-29-19-40-47-utc-scaled.jpg

  Power Integrated

  Το μάθημα Power Integrated είναι ένα μάθημα από 3 κύκλους – σε κάθε κύκλο αλλάζει ο προπονητικός στόχος. Στον πρώτο κύκλο δίνεται έμφαση στο ρυθμό και στη σωστή εκτέλεση των τεχνικών. Το εύρος των καρδιακών παλμών είναι 65%-75% ΜΚΣ και η διάρκεια του είναι 10 λεπτά. Στο δεύτερο κύκλο δίνεται έμφαση στο επίπεδο της αντίστασης και στην εκτέλεση των τεχνικών με σωστό ρυθμό και ένταση. Το εύρος των καρδιακών παλμών είναι 75%-85% ΜΚΣ και η διάρκεια του 15 λεπτά. Στον τρίτο κύκλο δίνεται έμφαση στο ρυθμό εκτέλεσης.

  woman-working-out-on-gym-bike-2021-08-26-19-58-07-utc-scaled.jpg

  Power F.I.T.

  Στο μάθημα Ρower F.I.T. συνδυάζουμε τα οφέλη της διαλειμματικής προπόνησης (Power Interval) και της προπόνησης σταθερού ρυθμού (Power Fat Burn). Στο πρώτο 20’ του κύριου μέρους εξαντλούμε τα αποθέματα του μυϊκού γλυκογόνου με Aerobic –Anaerobic Intervals και στο δεύτερο 20’ προχωρούμε σε αποδόμηση του λίπους με προπόνηση σταθερού ρυθμού υπομέγιστης έντασης. *** Ιδανικό για προχωρημένο επίπεδο ασκούμενων.

  Ανακαλυψε την εμπειρια

  POWER CYCLING

  στο the CONCEPT TERMINAL με ποδηλατα νεας γενιας!

  Ξεκινα σημερα με μια ΔΩΡΕΑΝ εβδομαδα!

  the Concept Terminal

  Δεν εIναι Aνα απλO γυμναστHριο…

  Το theConcept Terminal είναι ο μοναδικός εξειδικευμένος χώρος ομαδικής άσκησης και προσωπικής προπόνησης στην Ελλάδα. Mόνο εδώ,οι κορυφαίοι εκπαιδευτές της Ελλάδας διδάσκουν και δημιουργούν εξειδικευμένα προγράμματα ομαδικής άσκησης! Το theConcept Terminal δεν είναι ακόμα ένα γυμναστήριο, είναι μία κοινωνία ανθρώπων με όραμα, αισιοδοξία και ενέργεια.Μπαίνοντας στον κόσμο μας βλέπεις πρόσωπα υγιή, φωτεινά, χαμογελαστά, γεμάτα διάθεση για ΖΩΗ. Το theConcept Terminal προσφέρει στα μέλη του:

  Απολαυσε την καθοδηγηση απο World Class Instructors!

  Meet The Master Trainers…

  Οι γυμναστές μας στο theConcept δεν ακολουθούν αλλά δημιουργούν και ορίζουν τις τάσεις στο Ελληνικό Fitness. Η άριστη γνώση, η συνεχής επιμόρφωση, ο επαγγελματισμός και η απόλυτη εξειδίκευση αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της κορυφαίας ομάδας Ελλήνων Fitness Professionals που εγγυάται το αποτέλεσμα της προσπάθειας για μία ισορροπημένη και γεμάτη υγεία ζωή! Be ONE of us. Be number ONE.

  Που θα μας βρεις

  Θα μας βρεις στη ΛεωφOρο ΒουλιαγμEνης 403, ΗλιοYπολη

  Ανακαλυψε την εμπειρια

  POWER CYCLING

  στο the CONCEPT TERMINAL με ποδηλατα νεας γενιας!

  Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να ενημερωθείς και να κλείσεις μια ΔΩΡΕΑΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

   * Συναινώ στο ότι το THE CONCEPT TERMINAL και οι συνεργάτες του μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου σχετικά με υπηρεσίες τους και να επεξεργαστούν για σκοπούς επικοινωνίας τα στοιχεία που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή.