ads digimate

Συνδύασε & απόλαυσε τις μοναδικές fitness εμπειρίες

THE CONCEPT TERMINAL!

Πρόλαβε 10 ΔΩΡΕΑΝ συνεδρίες Pilates Reformer, Functional Training, Spinning, Holistic Yoga στο #1 γυμναστήριο! Πρόλαβε 1 από τα 100 ΔΩΡΕΑΝ πακέτα συνεδριών!

Γνώρισε την πιο συναρπαστική εμπειρία fitness

Καλώς ήρθατε στο the Concept Terminal

Οι κορυφαίοι γυμναστές στην Ευρώπη, Δημιουργοί των theConcept Group Fitness Brands, υπογράφουν την ποιότητα, την πρωτοπορία, την καινοτομία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να ζήσουν την μοναδική εμπειρία ενός επώνυμου προγράμματος.

theConcept Terminal


Δεν είναι ένα απλό γυμναστήριο…

Το theConcept Terminal είναι ο μοναδικός εξειδικευμένος χώρος ομαδικής άσκησης και προσωπικής προπόνησης στην Ελλάδα.

Mόνο εδώ,οι κορυφαίοι εκπαιδευτές της Ελλάδας διδάσκουν και δημιουργούν εξειδικευμένα προγράμματα ομαδικής άσκησης! Το theConcept Terminal δεν είναι ακόμα ένα γυμναστήριο, είναι μία κοινωνία ανθρώπων με όραμα, αισιοδοξία και ενέργεια.

Μπαίνοντας στον κόσμο μας βλέπεις πρόσωπα υγιή, φωτεινά, χαμογελαστά, γεμάτα διάθεση για ΖΩΗ. Το theConcept Terminal προσφέρει στα μέλη του:

Συνδύασε & απόλαυσε τις μοναδικές fitness εμπειρίες THE CONCEPT TERMINAL Pilates Reformer , Functional Training, Spinning & Holistic Yoga!

Πρόλαβε 1 από τα 100 ΔΩΡΕΑΝ πακέτα 10 συνεδριών!

Ανακάλυψε τα αποκλειστικά προγράμματα!

All about the Terminals…

Πρέπει να γνωρίζεις ότι:

Η κορυφαία ομάδα Fitness Professionals στην Ελλάδα υπογράφει την μεγαλύτερη και πιο εξελιγμένη γκάμα προγραμμάτων ομαδικής άσκησης που παρουσιάστηκε ποτέ. Στον μοναδικό χώρο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ στην Ελλάδα, οι 120 ώρες την εβδομάδα που παρουσιάζονται σε 4 υπερπολυτελείς θεματικές αίθουσες( Experience, Holistic, Functional, Power Cycling ) καθιστούν τη γυμναστική απόλαυση – με σίγουρο αποτέλεσμα για όλα τα μέλη του theConcept Terminal!

FUNCTIONAL TRAINING TERMINAL

Η πιο αθλητική αίθουσα – οι πιο εξειδικευμένοι Performance Trainers που στόχο έχουν να σας ανεβάσουν τη φυσική κατάσταση και τη διάθεση στα ύψη!

Προπονήσεις μέτριας – υψηλής έντασης με ασκησιολόγιο και εξοπλισμό λειτουργικής προπόνησης συνθέτουν τη φιλοσοφία των προγραμμάτων άσκησης που δημιούργησαν και ανανεώνουν ανά συχνά διαστήματα οι master trainers του theConcept Terminal.

HOLISTIC TERMINAL

Σε μια αίθουσα 150τμ μοναδικής αισθητικής και ποιότητας οι master trainers του theConcept Terminal παρουσιάζουν καθημερινά μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων pilates και yoga για όλα τα επίπεδα ασκουμένων.

Από το πιο αρχάριο έως και το πιο απαιτητικό μέλος η προσέγγιση και ο προπονητικός σχεδιασμός των ειδικών στοχεύει στο να καλύψει τις ανάγκες τους άμεσα και σίγουρα.

POWER CYCLING TERMINAL

Η αίθουσα Power Cycling προσφέρει την απόλυτη εμπειρία εσωτερικής ποδηλασίας: Ο μεγαλύτερος στόλος ποδηλάτων, το πιο underground Terminal που είδατε ποτέ, οι πιο γνωστοί Έλληνες ποδηλάτες σας περιμένουν για διαδρομές ανεπανάληπτες!

Ένα μάθημα Power Cycling = Εκατοντάδες θερμίδες + μία ξεχωριστή εμπειρία!

PILATES EQUIPMENT TERMINAL

Η ποιότητα είναι η λέξη που χαρακτηρίζει το Pilates studio του theConcept Terminal.

Τα καλύτερα μηχανήματα του κόσμου (BALANCE BODY reformer – tower – wooda chair ) και οι πιστοποιημένοι instructors μας από το περίφημο Alan Herdman Pilates στο Λονδίνο αποτελούν το απόλυτο status στο Pilates Equipment, καλύπτοντας τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών μελών.

EXPERIENCE TERMINAL

Η αίθουσα που συνδυάζει μοναδικά προγράμματα αερόβιας άσκησης ( χορευτικά – free style ) και ολοσωματικές προπονήσεις μυικής ενδυνάμωσης και αντοχής για όλα τα επίπεδα ασκουμένων.

Μερικοί από τους πιο αναγνωρισμένους presenters στην Ευρώπη σας γυμνάζουν καθημερινά με ασφάλεια, τρελή ενέργεια και αποτέλεσμα!

Συνδύασε & απόλαυσε τις μοναδικές fitness εμπειρίες THE CONCEPT TERMINAL Pilates Reformer , Functional Training, Spinning & Holistic Yoga!

Πρόλαβε 1 από τα 100 ΔΩΡΕΑΝ πακέτα 10 συνεδριών!

Απόλαυσε την καθοδήγηση από
World Class Instructors!

Που θα μας βρεις

Θα μας βρεις στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 403, Ηλιούπολη

Πρόλαβε 1 από τα 100 ΔΩΡΕΑΝ πακέτα 10 συνεδριών THE CONCEPT TERMINAL Pilates Reformer , Functional Training, Spinning & Holistic Yoga!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να ενημερωθείς και να προλάβεις την ΔΩΡΕΑΝ προσφορά.

    * Συναινώ στο ότι το THE CONCEPT TERMINAL και οι συνεργάτες του μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου σχετικά με υπηρεσίες τους και να επεξεργαστούν για σκοπούς επικοινωνίας τα στοιχεία που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή.