Ζήσε την εμπειρία
Pilates Equipment ΔΩΡΕΑΝ!

Πρόλαβε 1 από τα 25 ΔΩΡΕΑΝ πακέτα αξίας 30€ & ανακάλυψε το κορυφαίο προγραμμα Teminal Pilates Equipment με την υπογραφή του κορυφαίου παγκοσμίως αναγνωρισμένου δασκάλου Alan Herdman!

O κορυφαίος εκπαιδευτής Pilates παγκοσμίως!

Alan Herdman

Ο Alan Herdman σπούδασε στo London School of Contemporary Dance του Λονδίνου και εργάστηκε ως δάσκαλος και χορευτής όταν, στα τέλη της δεκαετίας του 1960, προσκλήθηκε στη Νέα Υόρκη για να μάθει τη μέθοδο του Joseph Pilates. Εκεί εργάστηκε εντατικά με την Carola Trier και τον Bob Fitzgerald, δύο εκπαιδευτές που είχαν εκπαιδευτεί από τον ίδιο τον Joseph Pilates. Ο Alan Herdman είναι ο άνθρωπος που έφερε τις Pilates στη Βρετανία και είναι ο απόλυτος guru! Eίναι επίσημος συνεργάτης και καθηγητής του Pilates Mat & Props – Reformer στο Studio One, της Νο1 σχολής fitness στην Ελλάδα!

“Once you understand the Pilates philosophies, I personally guarantee that you will carry yourself differently for the rest of your life.”

Ανακάλυψε τα αποκλειστικά προγράμματα Pilates!

Meet the Pilates Equipment Terminal

Πρέπει να γνωρίζεις ότι: Η κορυφαία ομάδα Fitness Professionals στην Ελλάδα υπογράφει την μεγαλύτερη και πιο εξελιγμένη γκάμα προγραμμάτων ομαδικής άσκησης που παρουσιάστηκε ποτέ. Στον μοναδικό χώρο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ στην Ελλάδα, οι 120 ώρες την εβδομάδα που παρουσιάζονται σε 4 υπερπολυτελείς θεματικές αίθουσεςS( Experience, Holistic, Functional, Power Cycling ) καθιστούν τη γυμναστική απόλαυση – με σίγουρο αποτέλεσμα για όλα τα μέλη του theConcept Terminal!

Ανακάλυψε το κορυφαίο πρόγραμμα
Teminal Pilates Equipment!

Πρόλαβε 1 από τα 25 ΔΩΡΕΑΝ πακέτα αξίας 30€!

PILATES EQUIPMENT TERMINAL

Η ποιότητα είναι η λέξη που χαρακτηρίζει το Pilates studio του theConcept Terminal. Τα καλύτερα μηχανήματα του κόσμου (BALANCE BODY reformer – tower – wooda chair ) και οι πιστοποιημένοι instructors μας από το περίφημο Alan Herdman Pilates στο Λονδίνο αποτελούν το απόλυτο status στο Pilates Equipment, καλύπτοντας τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών μελών.

Ανακάλυψε το κορυφαίο πρόγραμμα
Teminal Pilates Equipment!

Πρόλαβε 1 από τα 25 ΔΩΡΕΑΝ πακέτα αξίας 30€!

theConcept Terminal

Δεν είναι ένα απλό γυμναστήριο…

Το theConcept Terminal είναι ο μοναδικός εξειδικευμένος χώρος ομαδικής άσκησης και προσωπικής προπόνησης στην Ελλάδα. Mόνο εδώ,οι κορυφαίοι εκπαιδευτές της Ελλάδας διδάσκουν και δημιουργούν εξειδικευμένα προγράμματα ομαδικής άσκησης! Το theConcept Terminal δεν είναι ακόμα ένα γυμναστήριο, είναι μία κοινωνία ανθρώπων με όραμα, αισιοδοξία και ενέργεια. Μπαίνοντας στον κόσμο μας βλέπεις πρόσωπα υγιή, φωτεινά, χαμογελαστά, γεμάτα διάθεση για ΖΩΗ. Το theConcept Terminal προσφέρει στα μέλη του:

Ανακάλυψε το κορυφαίο πρόγραμμα Teminal Pilates Equipment!

Απόλαυσε την καθοδήγηση
από World Class Instructors!

Meet the Master Trainers…

Οι γυμναστές μας στο theConcept δεν ακολουθούν αλλά δημιουργούν και ορίζουν τις τάσεις στο Ελληνικό Fitness.Η άριστη γνώση, η συνεχής επιμόρφωση, ο επαγγελματισμός και η απόλυτη εξειδίκευση αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της κορυφαίας ομάδας Ελλήνων Fitness Professionals που εγγυάται το αποτέλεσμα της προσπάθειας για μία ισορροπημένη και γεμάτη υγεία ζωή!Be ONE of us. Be number ONE.

Που θα μας βρεις

Θα μας βρεις στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 403, Ηλιούπολη

Ανακάλυψε το κορυφαίο πρόγραμμα Teminal Pilates Equipment!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και πρόλαβε 1 από τα 25 ΔΩΡΕΑΝ πακέτα αξίας 30€!

    * Συναινώ στο ότι το THE CONCEPT TERMINAL και οι συνεργάτες του μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου σχετικά με υπηρεσίες τους και να επεξεργαστούν για σκοπούς επικοινωνίας τα στοιχεία που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή.